nyt on tullut jo melkein kolme viikkoa asusteltua turkkusessa, ja paljon on ehtinyt tapahtua.

koulu alkanut ja sujuu periaatteessa jo ihan ok. perusteet on selvät, mutta aikataulut ei siltikään vielä hahmotu oikein.. lukea pitäisi hirmuisesti erilaisia kirjoja, ja laina-ajat ovat normikirjastoja lyhyemmät ja kirjoja haluavia "muutama" enempi.. eli yksi enkun kielinen tenttikirja lukematta, enkä tiiä mistä sais.. vähän sama ongelma muissakii kirjoissa, muttei onneks nyt kauheesti oo vielä englanniks.. kauheita kirjoja.. ja lukutekniikkakin on hävinnyt jonnekin, lukemisesta ei tahdo tulla oikein mitään. onneksi luentoihin on jo hiljalleen tottunut, muistiinpanoja syntyy (liian) monta A4:sta kerralla, ja sademetsät kiittävät... pitäisikö harkita koneen raahaamista mukaan, ja pelastaa pikku apinoiden elinympäristö...

koti alkaa jo muistuttaa kotia. juhis kävi shoppailemassa ikeassa, ja nyt on talo täys kaikkea kivaa:) saatiin myös vähän lisää säilytystilaa, mutta pitäs vaan saada loput tavarat pois laatikoista ja lojumasta keskeltä lattiaa.. onneksi on takarajana ensi viikon viikonloppu, kun tulee sukulaisia kylään.
lanttura on jo muuttanut turkkuseen, ja vähän on koira vielä hävyksissä.. liikaa hajuja ja virikkeitä. yllättävän hiljaa se on kuitenkin ollut, välillä haukahtelee ja muuta, mut en sitten tiedä miten se kuuluu muihin asuntoihin.

ollaan myös kissa saamassa taloon tässä lähipäivinä ilmeisesti, päivä on vielä vähän auki.. hui.. sit meillä on jo kunnon eläintarha täällä!! :)

en nyt jaksa muuta päivitellä, väsyttää. mutta ilmoitinpahan vain olevani hengissä vielä täällä suuressa kaupungissa, missä on ihan outo pyöräkulttuuri... :s