Siskolle piti tehdä tyynyt valmistumislahjaksi, mutta ne vähän myöhästyivät. Oli vähän kiirettä ylppäripukujen kanssa. Mutta ei se mitään, ehtivät ne kesäkuussakin.
Sisko on hulluna Marilyn Monroeen, joten se tyyny valmistui ensimmäisenä. Kaveri piti keksiä myöskin, muuten olisi ollut kovin orvon näköinen. Samaa tyyliä siis jatkoin muissakin tyynyissä. Kaverina siis Elvis-Pelvis sekä Audrey Hepburn (,jonka nimeä en osaa ikinä kirjoittaa oikein..). Kovin tykkäsi tyynyistä ja sopii hyvin sohvalle :)1790202.jpg

Itselle tein keväällä tossut, ohje oli jostain Suurestä Käsityölehdestä. Innoistuin heti kovin:)1790211.jpg
Oli ihan hauska tehdä, varsinkin nuo mulkosilmät. Pitäisi kehitellä vielä jotakin ainetta tossujen pohjaan, jottei olisi niin liukkaita. Tossut ovat fleeceä ja kotona on muovimatot.. Onneksi on sairaala lähellä :p Tossut on jo viety Turkuun turvaan odottamaan käyttöä :)

Jo yli puoli vuotta vanhat tekeleet ovat nämä seuraavat pannulappuset. Sai sisko joululahjaksi kinuttuaan virkattuja pääkallopatalappuja. Koska en osaa virkata, piti lappuset huovuttaa. Turvaavat todennäköisesti myös kädet paremmin palovammoilta.1790216.jpg
vähänhän ne kyllä näyttävät sammakoilta, varsinkin toisin päin katsottuna.. Olisi pitänyt silmät laittaa joko huovasta tai ihan vaan langalla, mutta sisko ei tahton. Ehkäpä näilläkin saa ruuat uunista..