takana päin on muutaman päivän reissu turkuun. lähtö tuli vähän nopeesti ja kiireesti (tyylille uskollisesti), vähän suunnittelemattakin. käytin hyväkseni kahden ja puolen päivän vapaan, ja kävin isoveljeä perheineen moikkaamassa, ja auttamassa heitä muutossa. sisko lähti mukaan ja jäi sinne, sillä kun ei täällä päin ole velvotteita..

pääsin remppaamaan ja niitten uutta taloa, on tosi hieno! ja aina välillä jäin tuijottelemaan niitten keittiön ikkunasta omaa hienoa kämppää. siis näkyi vaan meijän kerrostalon yksi kulma, valkoinen rakennus. vieläkään en siitä pahemmin sen enempää tiedä, mutta on se silti kiva. oma huusholli!! :)
ainoa haittapuoli on tietysti se, että lähisuvun lapsiperheet asuu lähistöllä, joten tiedetäänhän se, mitä sitten viikonloppusin ja muulloinkin pitää tehdä: toimia lapsenlikkana.. isoveli uhkasi laittaa liukumäen heidän ikkunasta meijän ikkunaan, niin voi aina pienokaisen vaan tyrkätä tulemaan meille hoitoon. ja painovoimalakien ansioista meillä ei olisi paljoa vastaan laitettavaa. no, toivottavasti jää toteuttamatta.. saattasvat lapsensuojelupiireistä ottaa muuten yhteyttä :p

enää tämä päivä töitä, ja sitten tämä ABC:n lempikesätyöläinen lähtee neljän päivän kesälomalle!! wihuu!! pienet ne on ilot :p mutta kyllä sitä on odotettukin:) ollu taas vähän juoksemista joka paikkaan, eikä oo ehtiny istua ja levätä vaan. nyt lähtään paremman puoliskon ja hänen perheen kanssa lomailemaan tuonne itäsuomeen, (taas :) hyö ovat käyneet jo useamman vuoden, mie pari vuotta mukana). toivottavasti aurinko paistaa!! sitten voikin alkaa jännätä muuttamista.. :)