-saisinko menolipun turkuun?
-mitä, vainko menolipun?etkö haluaisi myös paluulipun?
(ote vr:n asiakaspalvelusta)

nyt on jo tunteet tasaantuneet arkiselle tasolle, niin voin yrittää asiallisesti saattaa julkisuuteen suuren ilon aiheen: tämä tyttönen pääsi opiskelemaan uskontotiedettä turun yliopistoon!! auran sinappi ja turun murre, here i come!! kylläpä sitä tietoa olikin jo odotettu. ja tiedoksi tietämättömille, minusta ei tule teologia, sillä en lähde lukemaan teologiaa vaan uskontotiedettä. (tätä saa jankata sukulaisille yhä uudestaan...) tarkoitus olisi valmistua suureksi ja mahtavaksi uskonnonopettajaksi opettamaan yläasteen nulikoita sekä lukion ahkeria ja viisaita sivistyksen janojia. saattaa vain jossain vaiheessa opiskelua tulla ikävä matematiikkaan. (ei, en ole hullu.) uskontotieteessä kun tuskin pääsee matemaattisuudella leikkimään. se olisi kivaa aivotyöskentelyä ja -jumppaa asiatiedon lisukkeeksi. mutta katsellaan mitä yliopisto tuo tullessaan :)

onnen hetkeä ei suinkaan lievittänyt tieto oman miekkosen pääsystä haluamalleen linjalle turun amk:hon :) onnea pikkuinen<3

meillä on jo yliopiston kämppä tiedossa. kovasti odotellaan nyt kuun loppua ja avainten saantia. hinku on kova päästä asumaan omaan kämppään ja leikkimään kotia.. lisätietoja sitten ens kuun alusta lähtien, jahka saa taas innostuksen tasaantumaan :P

kovasti ilahduinn myös yliopiston tarjoamista liikuntapalveluista, jotka ovat käytännössä ilmaisia, tai ainakin puoli-ilmaisia! vihdoinkin minäkin pääsen harrastamaan jotain oikeaa liikuntaa! *katkerana muistelee meidän maalaiskylän pientä liikuntatarjontaa, sekin suunnattu pojille. murr! * toivottavasti innostus jaksaa jatkua vielä syksyynkin:)

mutta vielä olisi arkea jaksettava täällä päin maailmaa. edessä on hurjaa taistoa kelan opiskelijatuesta, yliopiston maksuista sekä sivuaineen pääsykokeesta. (aivan, ei ne lukemiset pääsykokeisiin loppunut! mutta miepä kaipaankin vastuuta ja lukemista, jotta saisin jotain aikaiseksi)